Persoonlijk leesadvies

Krijg persoonlijk leesadvies voor literatuur die troost of zorgt voor nieuwe inzichten. De Culturele Apotheek vindt met jou het ideale leesrecept.

Ben je het lome lezen verleerd en wil je je weer eens kunnen verliezen in een boek? Heb je behoefte aan ontspanning, troost of een geheel nieuwe kijk op de wereld om je heen? Of zoek je bijvoorbeeld boeken die je helpen om slapeloosheid, liefdesverdriet of werkwalging te lijf te gaan? Wij geloven in bibliotherapie.

Literatuur als medicijn

Onze bijzondere apotheek verstrekt geen farmaceutische hulp, maar literaire medicatie. Wij bieden je proza en poëzie als medicijnen tegen alledaags levensleed. We mixen literaire parels tot een elixer dat je helpt nadenken over prangende vragen. Ons persoonlijke leesadvies werkt! Je kunt het ook eerst zelf testen met de tips in de zelfzorghoek.

Kijk hieronder wat we allemaal bieden. Zo kun je jezelf een boekenconsult geven, maar je kan zo’n persoonlijk leesadvies ook cadeau doen. Speelt er iets bij je organisatie of wil je ervaren hoe het is om samen een boek te lezen? Kies dan voor een groepsrecept voor jouw organisatie. Of boek ons spreekuur als leuke literaire activiteit op je evenement of festival.