image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

Nieuwe stek! 

Op maandag en dinsdag zijn we tegenwoordig te vinden in het Leeshuis, onderdeel van de Amsterdamse Tolhuistuin. In het Leeshuis krijgen boeken een tweede leven. Je kunt er boeken lezen, brengen en boeken meenemen of omruilen. De boeken staan gratis ter beschikking. Het Leeshuis wordt van woensdag tot en met zaterdag beheerd door vrijwilligers die ook taalcoaching verzorgen. Een hele passende plek voor ons dus.

Twee dagen in de week is dit onze nieuwe hangout. We organiseren er boekenconsulten, intervisie voor onze vrijwilligers en af en toe een literaire activiteit. Op zondag 13 november gaan we ons nieuwe thuis feestelijk vieren. Van 15.30 tot 17.00 uur ben je er van harte welkom voor literaire medicatie en een kop warme chocomelk of glühwein.

Dus, heb je last van een acute herfstdip? Van keuzestress? Van een gebroken hart? Of weet je gewoon niet welk boek je nu eens zult gaan lezen? De Culturele Apotheek weet het juiste medicijn! Kom naar ons inloopspreekuur en stort je hart uit en ontvang een boekenrecept op maat, gegarandeerd proefdiervrij en anti-allergeen.

Datum: zondag 13 november
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: het Leeshuis, Tolhuisweg 4 in Amsterdam Noord