Kinderboekenspreekuur

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor kinderen, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek? Nodig de Boekendokter van De Culturele Apotheek uit voor een bijzonder spreekuur. Leesplezier op recept!

Tijdens dit inloopspreekuur kunnen kinderen met al hun leesvragen bij de Boekendokters van dienst terecht. Het maakt niet uit of ze helemaal niet weten wat ze willen lezen of juist heel gericht op zoek zijn naar dat ultieme boek over dat ene onderwerp. De Boekendokter gaat in gesprek en schrijft boekentips uit voor ieder kind.

Boekendokters voor kinderen met leesvragen
De Boekendokter is er voor alle kinderen die zelf kunnen lezen, van 6 tot 16 jaar. Onze boekendokters weten wel weg met kinderen die de hele Grijze Jager-serie uit hebben en nog wel zo’n meeslepende serie lusten. Met meisjes die graag over heksen lezen. Met jongens die helemaal weg zijn van Het leven van een loser, maar elk ander boek met achterdocht bekijken. Met boekenwurmen die bijna de hele jeugdbibliotheek al uit hebben. Of met kinderen die iets bijzonders meemaken: een verhuizing, een opa of oma die doodging, een bezoek aan het ziekenhuis, etc.

Praktisch
Waar: op jouw locatie
Duur: vanaf 1 dagdeel
Nodig: Bekijk hier een overzicht
Prijs: € 625,- voor twee Boekendokters voor 1 dagdeel (1 uur opbouw, 3 uur spreekuur)
Neem contact op om deze activiteit te boeken. Dit kan ook in combinatie met het spreekuur Boeken op recept voor volwassenen.