Kinderboekenspreekuur

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor kinderen, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek? De Culturele Apotheek verzorgt onder de noemer De Boekendokter speciale spreekuren voor kinderen.

Boekendokters voor kinderen met leesvragen

Tijdens dit inloopspreekuur kunnen kinderen met al hun leesvragen bij de Boekendokters van dienst terecht. Het maakt niet uit of ze helemaal niet weten wat ze willen lezen of juist heel gericht op zoek zijn naar dat ultieme boek over dat ene onderwerp. De Boekendokter gaat in gesprek en schrijft boekentips uit voor ieder kind.

Van boekenwurmen tot Loser-liefhebbers

De Boekendokter is er voor alle kinderen die zelf kunnen lezen, van 6 tot 16 jaar. Onze boekendokters weten wel weg met kinderen die de hele Grijze Jager-serie uit hebben en nog wel zo’n meeslepende serie lusten. Met meisjes die graag over heksen lezen. Met jongens die helemaal weg zijn van Het leven van een loser, maar elk ander boek met achterdocht bekijken. Met boekenwurmen die bijna de hele jeugdbibliotheek al uit hebben.  Of met kinderen die iets bijzonders meemaken: een verhuizing, een opa of oma die doodging, een bezoek aan het ziekenhuis, etc.

Huur ons in
Een inloopspreekuur door twee Boekendokters kost 550 euro voor een dagdeel. Interesse?
Stuur ons een e-mail met je verzoek en wij nemen contact met je op.

 

Er is ook een inloopspreekuur voor volwassenen. Combineren is mogelijk.
Klik hier voor meer informatie.