Cadeaubon

Zoek je een origineel cadeau? Verras vrienden, geliefden, collega’s dan met onze feestelijke ‘Boeken op Recept’-cadeaubon. Een supercadeau voor iedereen die van lezen houdt of die zoekt naar nieuwe voeding voor de geest.

Boekentips op maat

De cadeaubon geeft recht op een persoonlijk boekenconsult bij de Culturele Apotheek. Eerst voeren we een goed gesprek – telefonisch, via Skype of op locatie in Amsterdam. We graven in iemands leesgeschiedenis, praten over favoriete boeken en onderzoeken wanneer een boek ‘werkt’ bij iemand. Ook vragen we naar belangrijke levensthema’s. Na het gesprek stellen wij een hoogstpersoonlijke leeslijst samen met daarop vooral romans, maar soms ook non-fictie of poëzie. We lichten toe waarom nou juist deze boeken passen. Een persoonlijker cadeau is nauwelijks denkbaar.

Cadeau voor twee

Speciaal voor vrienden of vriendinnen die iets te vieren of te verwerken hebben, pasgetrouwde of jubilerende stellen of andere bijzondere duo’s: het duo-consult. Tijdens het consult – op locatie in Amsterdam – gaan we een dik uur lang de diepte in. Aan de hand van alles wat wij horen stellen we een leeslijst op, met daarop titels om los van elkaar te lezen, en ook een serie samenleestips. Dat biedt gegarandeerd een heleboel gespreksstof!

Prijs

  • Cadeaubon voor één persoon: 39,95 euro
  • Cadeaubon voor een duo-consult: 69,95 euro

Zo bestel je een cadeaubon

Mail je naam en het adres waarop je de cadeaubon wilt ontvangen naar vraag@cultureleapotheek.nl. De bon kan ook namens jou rechtstreeks naar de ontvanger(s).