Boekenconsult

Hoe vind je tussen alle oude en nieuwe titels precies die boeken die bij jou passen en jou verrassen? Een boekenconsult bij de Culturele Apotheek helpt!

Individueel consult: persoonlijke leestips

Tijdens ons boekenconsult van ongeveer 45 minuten vragen we je de hemd van het lijf en proberen we uit te vinden wat jouw leeslust aanwakkert. Zit je met iets? We bieden geen farmaceutische hulp, maar literaire medicatie, ofwel bibliotherapie. Na dit gesprek stellen we een hoogstpersoonlijk leesadvies voor je op: een lijst vol rake boekentips, inclusief toelichting waarom je wat zou moeten lezen. Wij hebben daarbij een neus voor verborgen pareltjes, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt, voor schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.

Duo-consult: gezamenlijke leeslijst

Speciaal voor vrienden of vriendinnen die wel eens iets anders samen willen doen, familieleden die wat uit te zoeken hebben, pasgetrouwde stellen of geliefden in een relatiedip: het duo-consult. Tijdens het consult gaan we een dik uur lang de diepte in. Het resultaat: een inspirerende leeslijst om samen de tanden in te zetten.

Praktisch

Waar: online (zoom), telefonisch of op locatie in Amsterdam
Prijs: 39,95 voor een persoon, 69,95 voor een duo-consult
Bestellen: mail naar vraag@cultureleapotheek.nl. We nemen dan contact op voor een afspraak.