Bibliotherapie met een groepsmedicijn

Schakel de Culturele Apotheek in voor de juiste dosering literatuur voor jouw activiteit. Ervaar hoe het is om als team te praten over universele thema’s als keuzestress of werkdruk aan de hand van poëzie, verhalen en mooie socratische vragen. Of stuur jouw medewerkers of relaties een toepasselijk boekenrecept per post, waardoor je samen een leeservaring op maat hebt.

Tijdens je event
We kunnen je panelsessie, discussie of dagstart een zetje in de goede richting geven met een goedgekozen tekst. Een culturele apotheker kan aan de hand hiervan in gesprek gaan met jouw bezoekers, maar je kunt ook advies op maat krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan. Wil je liever dat bezoekers individuele leesadviezen krijgen? Dat kan ook met ons inloopspreekuur op locatie.

Bijzonder cadeau per post
Wij geven jou een boekenrecept op maat voor jouw kerstmailing of andere bijzondere cadeau per post. Bijvoorbeeld met romans en/of gedichten die passen bij een thema dat bij de ontvanger speelt of waar jij als organisatie mee bezig bent. Vaak zorgt dit voor een gedeelde een leeservaring, waardoor je nog lang napraat over dit bijzondere relatiegeschenk.

Schakel de Culturele Apotheek bijvoorbeeld in voor een speciaal bedrijfsrecept voor dat alle medewerkers – mét boek – ontvangen als eindejaarscadeautje. Natuurlijk in een mooie verpakking met het boekenrecept. Veel persoonlijker dan een boekenbon.