image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

PERSOONLIJK LEESADVIES ONDER DE KERSTBOOM

Ben je op zoek naar een mooi, origineel kerst- of eindejaarscadeau voor je geliefde, een vriend of collega? Met onze feestelijke Boeken op recept-cadeaubon verrast u hen met een persoonlijk leesadvies. Dat werkt zo. De cadeaubon geeft de ontvanger recht op een boekenconsult bij de Culturele Apotheek, via Zoom, per telefoon of op locatie in Amsterdam.

Aan de hand van een goed gesprek over onderwerpen die iemand bezighouden, haar/zijn leesgeschiedenis en favoriete schrijvers en boeken stellen wij een boekenrecept samen, oftewel een hoogstpersoonlijke leeslijst. Hierop staan vooral romans en novelles, maar soms ook non-fictie of poëzie. We kiezen daarbij niet voor de bestsellers die iedereen zelf wel weet te vinden. Wij hebben een neus voor net weer andere boeken, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt en schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.

Op veler verzoek hebben we nu ook een bon speciaal voor een duo-consult. Geschikt als cadeau voor pasgetrouwde stellen die elkaar nog beter willen leren kennen of voor geliefden in een kleine relatiedip. Maar ook voor vriend(inn)en die wel eens iets anders samen willen doen of voor familieleden die wat uit te zoeken hebben.

Een cadeaubon kost 39,95 euro.
Meer informatie en bestellen doe je hier.