image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

Samenlezen: ook online!

In juni begonnen we, omdat fysiek samenlezen nog grotendeels stillag, met een online samenleesuurtje via Zoom op de vrijdagochtend. Wat blijkt dat leuk ook!
Ook eens meedoen? We lezen nog altijd iedere vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. Stuur een e-mail naar vraag@cultureleapotheek.nl en we sturen je de link voor de eerstvolgende vrijdagsessie, samen met de teksten die we gaan lezen.

Een greep uit de reacties die we kregen van deelnemers:

  • “Het is heerlijk om je vanuit je eigen huis te verbinden met mensen uit het hele land en zelfs Vlaanderen om samen teksten te lezen en te bespreken.  Doordat we weinig van elkaar zien tijdens het lezen staat het verhaal volledig centraal en kun je echt een uurtje samen opgaan in de wereld van de poëzie en literatuur” – Mandy
  • “Het wekelijkse online samenlezen doet mij goed in deze verder ongewisse periode waarin veel niet door kon gaan. Lastige onderwerpen worden niet gemeden worden, maar toch is het een positieve noot in de week.  Het verrast mij ook hoe goed het onderlinge contact in deze diverse groep na enkele sessies al aanvoelt, ondanks dat ik weinig online ervaring heb” – Hsu
  • “Door het online samenlezen ontmoet ik andere mensen, die ik hier in mijn dorp niet tegenkom” – Edith

Samenlezen geeft je een uurtje rust, nieuwe gedachtes en bijzondere gesprekken. Ook online.