image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

Speciale lockdown editie online samenlezen

Door de nieuwe lockdown zitten veel mensen de komende weken alleen thuis. En ook mensen die met meer wonen kunnen het contact met de buitenwereld gaan missen. De Culturele Apotheek organiseert daarom in de week tussen kerst en oudjaar een speciale online samenlees-sessie. Iedereen die wil kan meedoen. Een uur lang lezen we samen hardop mooie winterverhalen en gedichten en praten we over de gedachten, herinneringen en eigen ervaringen die ze oproepen. Een uurtje leesgeluk en nabijheid dus!

Datum en tijd: dinsdag 29 december, van 11.00 tot 12.00 uur

Aanmelden
Stuur een e-mail naar vraag@cultureleapotheek.nl.
We sturen dan een link naar de Zoom-sessie op 29 december toe, samen met een korte Zoom-instructie voor wie nog niet bekend is met deze online tool.