image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

Op vrijdag 2 oktober bezocht schrijfster Emy Koopman onze online samenleesgroep. Emy las voor uit haar pas verschenen roman ‘Het boek van alle angsten‘, dat was voor het eerst in deze corona-tijd. Lezers uit Nederland en Vlaanderen hadden het boek gelezen en vroegen Emy naar haar inspiratiebronnen, naar hoe ze te werk ging bij het schrijven van het boek en naar de paralellen tussen het verhaal en ontwikkelingen in de huidige maatschappij. Heel waardevol!

Ook meedoen aan de online samenleesgroep?
Iedere vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur lezen we een paar mooie teksten via Zoom.
Stuur een e-mail naar vraag@cultureleapotheek.nl en we sturen je de zoom-link.

Het bezoek van Emy Koopman is mede mogelijk gemaakt door Literatuur Vlaanderen en het Nederlands Letterenfonds en is onderdeel van ons samenwerkingsproject met De Dagen in het kader van ‘Literair Grensverkeer’.