image_pdfBekijk PDFimage_printPrint PDF

Van 9 t/m 15 september is het de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week vraagt de Stichting Lezen & Schrijven met vele honderden partners, zoals gemeenten, bibliotheken, ziekenhuizen, scholen, vrijwilligersorganisaties, extra aandacht voor laaggeletterdheid in Nederland. In Bibliotheek Hoogeveen mogen we op 14 september deze week feestelijk opluisteren met onze Lezen-Is-Gezond-Quiz!  Worden mensen die veel lezen ouder dan mensen die weinig lezen? Maken lezers leukere grappen? En welk soort boek geeft nou de meeste ontspanning? Na de quiz gaan we samen met de deelnemers mooie en vrolijke verhalen en gedichten lezen én schrijven.

Datum en plaats
Maandag 14 september, 19.30 uur in Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

De toegang is gratis. Kaarten bestellen kan alleen online via www.bibliotheekhoogeveen.nl. Max. 30 deelnemers.